Kucharz małej gastronomii

termin: 2019-11-06 do 2019-12-13
liczba uczestników: 12
miejsce szkolenia: Tarnów

rodzaj szkolenia: gastronomiczne
zakończone certyfikatem: NIE

opis szkolenia: 60-godzinny kurs przygotowujący uczestników do pracy na stanowisku kucharz, głównie w zakresie procesów technologicznych stosowanych w produkcji żywności, obróbki wstępnej produktów oraz sporządzania dodatków do dań głównych (surówek, sałatek, sosów, zup itp.).

uczestnicy: Osoby dorosłe, niepełnosprawne i bezrobotne, będące uczestnikami projektu współfinansowanego ze środków UE.

trener: Technolog żywności i żywienia człowieka, wykładowca z wieloletnim doświadczeniem w prowadzeniu zajęć gastronomicznych dla młodzieży oraz osób dorosłych. Egzaminator Okręgowej Komisji Edukacyjnej w zakresie technik żywienia i usług gastronomicznych.

  Powrót

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies

Akceptuje ciasteczka

Element zostanie usunięty i nie będzie można go przywrócić