Kelner

termin: 2020-07-20
liczba uczestników: 8
miejsce szkolenia: Dębica

rodzaj szkolenia: gastronomiczne
zakończone certyfikatem: ICVC

opis szkolenia: 96-godzinny kurs przygotowujący uczestników do pracy na stanowisku kelnera w obiektach gastronomicznych. Kursanci zdobyli wiedzę oraz umiejętności praktyczne z zakresu:

  • charakterystycznych cech zawodu oraz miejsca pracy,
  • prawidłowego reagowania na sytuacje problematyczne, w tym - niezadowolonych klientów,
  • profesjonalnej obsługi gości i stosowania technik sprzedaży,
  • obsługi programów gastronomicznych i kasy fikslanej,
  • zasad prezentacji oraz sprzedaży napojów alkoholowych,
  • przygotowania i serwowania posiłków oraz napoi.

uczestnicy: Osoby bierne zawodowe w wieku 15-29 lat, zamieszkujące lub uczące się w województwie podkarpackim, w tym - osoby niepełnosprawne i/lub o niskich kwalifikacjach i/lub zamieszkujące mniejsze miejscowości.

trener: Trener z wieloletnim doświadczeniem w kształceniu młodzieży oraz osób dorosłych w zakresie usług hotelarsko-turystycznych oraz gastronomicznych, tj. kucharz, kelner, barista.

  Powrót

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies

Akceptuje ciasteczka

Element zostanie usunięty i nie będzie można go przywrócić